VOC - Stichting Veteranen Hart van Brabant

Title
Ga naar de inhoud

Veteranen Ontmoetingcentrum Hart van Brabant

Stichting Veteranen Hart van Brabant

Het Veteranen Ontmoetingscentrum is een activiteitencentrum waar veteranen op een laagdrempelige manier bij elkaar kunnen komen tijdens georganiseerde bijeenkomsten en reünies, maar ook informeel, tijdens verschillende activiteiten. Het is de plek waar ruimte is voor een verhaal, gezelligheid, een kop koffie, het weerzien van ervaringsgenoten. Niet alleen veteranen zijn welkom. Naast hun familie, zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Denk hierbij aan scholen, bedrijven, overheden en andere organisaties. Ons gebouw is volledig toegankelijk voor minder validen, zo ook de toiletten. Roken doen we buiten.

Huiskamer
In onze huiskamer is voldoende ruimte voor ontmoeten onder het genot van een kop koffie. Neem plaats in de zithoek of aan de leestafel en ga gezellig met elkaar in gesprek. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek, wanneer de situatie er om vraagt is dit tevens mogelijk in de aparte spreekkamer. Vanuit de keuken wordt regelmatig een maaltijd verzorgd. Onder het mom van “Eten wat de pot schaft” kunt u hier aan deelnemen tegen vergoeding van een kleine bijdrage. Frisdranken zijn ook verkrijgbaar. Alcohol wordt tijdens reguliere openingstijden niet geschonken.

Vergaderzaal
De vergaderzaal biedt plaats aan maximaal 60 personen (zittend) en is uitgerust met internet, beamer en scherm. Deze ruimte wordt regelmatig gebruikt voor onze eigen activiteiten (presentaties, lezingen, etc.). Uiteraard zijn andere organisaties welkom om gebruik te maken van deze faciliteiten. Voor meer informatie neemt u contact op met onze beheerders.

Spreekkamer
De spreekkamer wordt gebruikt voor persoonlijke gesprekken. Bijvoorbeeld met nuldelijnsondersteuners of met maatschappelijk werk. Deze ruimte kunt u ook reserveren wanneer u liever niet thuis of in een kil kantoor afspreekt met uw hulpverlener. Voor de mogelijkheden neemt u contact op met onze beheerders.

Kantoortuin
Op de eerste verdieping beschikken wij over een compacte kantoortuin. Naast ons bestuur wordt deze ook gebruikt door andere samenwerkingspartners. Wilt u met uw organisatie ook gebruik maken van onze “tuin”? Neem dan contact op met ons bestuur voor meer informatie.

Tuin
Niets is lekkerder dan genieten van het mooie weer. Dit kan dan ook in onze tuin. Zodra de temperatuut het toelaat is onze tuin geopend voor gebruik. Wanneer het iets kouder wordt is het mogelijk om de buitenhaard aan te steken, zodat u nog langer van het mooie weer kunt genieten.

Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Mede door de Coronacrisis zijn wij op dit moment nog gesloten. We zullen op een later moment onze openingstijden hier publiceren. Naast onze regulier openingstijden, zullen er met enige regelmaat activiteiten plaatsvinden. Een overzicht hiervan treft u in de agenda . Wilt u een activiteit bij ons organiseren? Neem dan contact op met onze beheerders voor meer informatie.
© 2019 - Stichting Veteranen Hart van Brabant.
Powered by Twenty-four Seven. Alle rechten voorbehouden.

Stichting Veteranen Hart van Brabant
Matterhornstraat 1
5022 PA Tilburg

T 013 - 30 500 55

K.v.K. 60039795  RSIN 853742157
Terug naar de inhoud