Reserveren? - Stichting Veteranen Hart van Brabant

Title
Ga naar de inhoud

Reserveer via deze pagina bij ons ruimte

Stichting Veteranen Hart van Brabant

N.a.v.  van de overheidsmaatregelen omtrent het COVID-19 zijn alle activiteiten van Stichting Veteranen Hart van Brabant
tot nader order opgeschort en/of gesloten. We kunnen momenteel geen concrete informatie geven over de hervatting van onze activiteiten.
Via onze website informeren wij je graag over de actuele situatie.
Fijn dat u een bijeenkomst wil plannen in een van de ruimtes van ons Veteranen Ontmoetingscentrum. Om het geheel zo goed mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van een online reserveringssysteem.

Wanneer u op de knop “Reserveren” klikt, wordt u automatisch doorgestuurd naar de tool om uw aanvraag in te vullen. Aansluitend zal een van de beheerders contact met u opnemen om uw reservering verder met u door te nemen. De beheerder geeft dan ook aan of de reservering omgezet wordt in een definitieve boeking.

Aan nieuwe relaties wordt gevraagd om een account aan te maken. Dit zijn (contact-)gegevens die wij gebruiken bij de boeking. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld uw naam, mailadres en telefoonnummer. De gegevens blijven in ons systeem bewaard zodat u bij een volgende boeking alleen maar in hoeft te loggen.

Bestaande relaties kunnen inloggen met de bij hen bekende inloggevens.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de reserveringen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

LET OP !!
Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het configureren van onze Tool. Het is daarom helaas nog niet mogelijk om automatisch te reserveren. Wij proberen z.s.m. deze tekst te vervangen door een button waarmee dit wel mogelijk zal zijn. Tot dat moment verzoeken wij u vriendelijk om bij het voornemen te reserveren telefonisch of per e-mail contact op te nemen met onze beheerders via ons contactformulier
© 2019 - Stichting Veteranen Hart van Brabant.
Powered by Twenty-four Seven. Alle rechten voorbehouden.

Stichting Veteranen Hart van Brabant
Matterhornstraat 1
5022 PA Tilburg

T 013 - 30 500 55

K.v.K. 60039795  RSIN 853742157
Terug naar de inhoud