Privacy Verklaring - Stichting Veteranen Hart van Brabant

Title
Ga naar de inhoud

Privacy Verklaring

Stichting Veteranen Hart van Brabant

Om onze website bezoekers duidelijk te maken hoe de Stichting Veteranen Hart van Brabant  (hierna SVHvB) met hun gegevens omgaan, plaatst die de afspraken hierover in de privacyverklaring. De SVHvB omschrijft wat zij die met de verzamelde gegevens doet en waarom.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
De Stichting Veteranen Hart van Brabant (hierna SVHvB) kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van de  SVHvB, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan de SVHvB verstrekt. SVHvB kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres- Uw IP-adres

WAAROM DE SVHvB GEGEVENS NODIG HEEFT
De SVHvB verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

HOE LANG SVHvB GEGEVENS BEWAART
De SVHvB bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

DELEN MET ANDEREN
De SVHvB verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden tenzij dit is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van de SVHvB worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De SVHvB gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
De SVHvB maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van de SVHvB bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft daar ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan de SVHvB te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. De SVHvB heeft hier geen invloed op. De SVHvB heeft Google geen toestemming gegeven om via de SVHvB verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar post@veteranenhartvanbrabant.nl. De SVHvB zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
De SVHvB neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van SVHvB maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door de SVHvB verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met SVHvB op via post@veteranenhartvanbrabant.nl.
© 2019 - Stichting Veteranen Hart van Brabant.
Powered by Twenty-four Seven. Alle rechten voorbehouden.

Stichting Veteranen Hart van Brabant
Matterhornstraat 1
5022 PA Tilburg

T 013 - 30 500 55

K.v.K. 60039795  RSIN 853742157
Terug naar de inhoud