Zorg - Stichting veteranen hart van brabant

Ga naar de inhoud
Nuldelijnszorg
 
De Stichting Veteranen Hart Van Brabant biedt Nuldelijns-Hulp aan geüniformeerden uit de regio. Omdat de raakvlakken in beleving en ervaring erg groot zijn, kunnen ook medewerkers van Politie, Brandweer en/of Ambulancediensten bij ons terecht.
 
Door te bellen of Whatsappen naar onze Zorgtelefoon, of e-mailen komt u in contact met onze coördinator Nuldelijns-Hulp.
 
Onze Zorgtelefoon is géén alarmnummer!
Voor dringende situaties kunt u terecht bij het Veteranenloket of bij lokale professionele hulpverleningsinstanties. Bij hen kunt u terecht voor acute hulp of bijvoorbeeld voor een spoedplaatsing.
 
De Stichting Veteranen Hart Van Brabant ondersteunt de regionale hulpverleningsinstanties, die geconfronteerd worden met een veteraan in nood. Hierbij kan het nodig zijn, dat er iemand met kennis van “veteranenzaken” als adviseur fungeert tussen de cliënt en de betreffende hulpverleners.
 
De “nuldelijnshelpers” waar de Stichting Veteranen Hart van Brabant mee werkt, zijn allemaal vrijwilligers. Zij hebben allen een zogenaamde “coin”, met andere woorden: zij hebben allen de training “Nuldelijnshelper” (en aanvullende trainingen), van Stichting De Basis, met succes afgerond.
 
Zorgtelefoon:             06-30536294
Veteranenloket:        088-3340000
© 2014 - Conective. Alle rechten voorbehouden.
Hosting en design conective.nl
Terug naar de inhoud