Sponsoren - Stichting veteranen hart van brabant

Ga naar de inhoud
Sponsoren
 
Draagt u veteranen een warm hart toe en wilt u bijdragen aan de ondersteuning van veteranen? De Stichting Veteranen Hart van Brabant heeft als doelstelling om op een laagdrempelige wijze bruggen te bouwen voor, van en naar veteranen. Hierbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken!
 
Activiteiten
De Stichting Veteranen Hart van Brabant is al bekend dankzij de organisatie van de Regionale Veteranendag. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd in opdracht van de gemeenten Tilburg, Loon op Zand, Goirle en Oisterwijk. We doen echter veel meer! Zo organiseren we ook de maandelijkse Veteranen Netwerkborrel, zijn we actief op het gebied van educatie en zorg én zijn we achter de schermen druk bezig om een Sociaal Fonds op te zetten voor de hulpbehoevende veteranen in de regio. We zijn een jonge stichting die volop aan de weg timmert om de veteranen te ondersteunen waar we kunnen. Hierbij zijn wij volledig afhankelijk van donateurs en sponsoren. Omdat wij geen winstoogmerk hebben, worden alle gelden volledig geïnvesteerd in het realiseren van onze doelstellingen.
 
ANBI 
Wilt u een (financiële) bijdrage leveren aan het ondersteunen van de veteranen in de regio? Alle donaties zijn van harte welkom! Daarnaast is het mogelijk om erfenissen, schenkingen en legaten na te laten aan onze stichting. We zijn door de Belastingdienst officieel aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), dus zijn uw giften aftrekbaar voor de belasting.
 
Sponsoring
Wilt u als organisatie bijdragen aan het ondersteunen van de regionale veteranen? Voor de opstart en continuïteit van ons Sociaal Fonds en de organisatie van onze activiteiten is uw bijdrage van harte welkom! Deze sponsoring kan financieel of materieel zijn, afhankelijk van wat u voor onze stichting kunt én wilt betekenen. Wij gaan hierover graag met u in gesprek om te komen tot maatwerk afspraken.
 
Bedrijven die u voor gingen:

·     Damenson LTD 

·    Tilburg.com


 
Meer weten?
Wilt u meer weten over de Stichting Veteranen Hart van Brabant of de mogelijkheden om ons te steunen?
Neem dan contact op met de voorzitter Pim van der Velden. 
Hij zal dan op korte termijn met u contact opnemen.
© 2014 - Conective. Alle rechten voorbehouden.
Hosting en design conective.nl
Terug naar de inhoud