Donateurs - Stichting veteranen hart van brabant

Ga naar de inhoud
Donateurs
 
Stichting Veteranen Hart van Brabant is opgericht op 19 februari 2014 met als doelstelling om op een laagdrempelige manier bruggen te bouwen tussen veteranen onderling en hun omgeving. We willen een platform zijn en mensen met elkaar verbinden, om zo de onderlinge contacten en relaties van veteranen te verbeteren. Omdat de stichting is gevestigd in de gemeente Tilburg maar richt zich ook op de gemeenten in het “Hart van Brabant”.
 
De Stichting kan haar doelstellingen niet helemaal alleen realiseren. Wij zijn afhankelijk van sponsoren en donateurs om onze continuïteit te waarborgen, ons Sociaal fonds  op te zetten en evenementen te organiseren. Helpt u mee om onze doelstellingen te realiseren?
U kunt u bijdrage storten op NL88RABO 0154 5609 87 t..n.v. Stichting Veteranen Hart van Brabant.
We kijken we terug op wat we tot nu toe hebben bereikt in de eerste jaren van ons bestaan waarin we als bestuur gegroeid zijn en veel nieuwe contacten hebben gelegd.
Met veel succes en plezier hebben we de Regionale Veteranendag 2014 en 2015 georganiseerd, voor de gemeente Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op zand en  Oisterwijk.
De maandelijkse Veteranen Netwerkborrel kent inmiddels een “harde kern” van bezoekers en met grote regelmaat verwelkomen we daarbij ook nieuwe gezichten.
In samenwerking met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht werd in het POPcentrum 013 “Orchestral Manoeuvres - Symphony meets Pop” georganiseerd. Een swingende avond vol pop en rock waar Emmaly Brown en Dennis Kroon schitterden op het podium.
In overleg met het Veteraneninstituut, hebben we het programma “Veteraan in de Klas” geadopteerd. Veteranen vertellen aan klassen met ademloos luisterende kinderen over hun ervaringen tijdens uitzending. Met de Stichting fungeren we als regiocoördinator en zorgen we voor het goede verloop van de aanvragen van de diverse scholen.
 
Na het succes van de Regionale Veteranendag 2015 heeft ook de gemeente Gilze-Rijen besloten om zich aan te sluiten bij de organisatie van de Regionale Veteranendag op 29  oktober 2016. Deze zal worden georganiseerd in de gemeente Loon op Zand.
 
We hebben nog verschillende ideeën, zo zijn we nog druk met de ontwikkeling van een:
•        Sociaal Fonds. Hiermee willen we hulpbehoevende veteranen in ons verzorgingsgebied gaan ondersteunen;
•        nuldelijns-zorgsysteem voor onze regio om de eerste opvang te doen voor veteranen in geestelijke nood;
•        Regionale Veteranendag voor nog meer gemeenten.
•        Aanbieden van toegangskaarten (gratis of tegen een korting) voor evenementen.
 
Daarnaast blijven we in gesprek met de gemeenten om een gedegen partner te zijn op het gebied van het veteranenbeleid.

© 2014 - Conective. Alle rechten voorbehouden.
Hosting en design conective.nl
Terug naar de inhoud